Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mia Dimšić

Cesta do sna

  • Nakladnik: Media bar
  • 12/2020.
  • 143 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789538357039
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Cesta do sna" Mie Dimšić priča je o jednoj posve (ne)običnoj djevojci iz Osijeka, o tome kako je postala jedna od najvećih hrvatskih glazbenih senzacija nove generacije.

U svojem knjižnom prvijencu pop-country zvijezda Mia Dimšić prisjeća se sretnog djetinjnjstva u osječkoj Reftali, dječje opsjednutosti Vesnom Pisarović, sportskih neuspjeha, putovanja s folklornim ansamblom i glasovitih tamburijada u njezinoj obiteljskoj kući te na jednostavan, a ipak izvanredno pronicljiv način govori o izazovima odrastanja, svojim glazbenim počecima, inspiraciji i skladanju, trudu koji je potreban da bi se uspjelo na glazbenoj sceni…

Priča je to o važnim životnim lekcijama te ljudima koji su joj obilježili život – od roditelja, prve ljubavi, prijatelja i menadžera Damira Bačića do osoba koje cijeni na hrvatskoj estradi.

Mia Dimšić rođena je 7. studenoga 1992. u Osijeku. Ondje je odrasla, završila osnovnu i srednju školu, a nakon toga Filozofski fakultet te stekla zvanje magistre engleskoga i njemačkog jezika i književnosti. Grad na Dravi mjesto je u kojem je napravila i svoje prve glazbene korake, a danas iza sebe ima tri albuma - višestruko nagrađivani Život nije siv, Božićno jutro i Sretan put - osam Porina te cijeli niz drugih priznanja za svoj rad.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –