Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Tarik Tufan

Čovjek u slobodnom padu

  • Nakladnik: Opus Gradna
  • Prijevod: Helena Vodopija
  • 12/2021.
  • 270 str., meki uvez
  • ISBN 9789538124358
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Čovjek u slobodnom padu" dirljiva je priča o ljubavi i potrazi za identitetom. Ishak jednoga jutra iznenada napusti obitelj. Taj miran i odgovoran muškarac otišao je sa Žulidom, krajnje čudnom mladom slikaricom koja je živjela u stanu iznad njegova. Premda se jedva poznaju, vođeni intuicijom, odlučuju ostaviti sve i započeti novi život. Ne znaju kamo putuju, ne znaju ni gdje žele stići. Ipak, osjećaju da ih veže nešto duboko. 

No, ubrzo Ishaku stigne vijest da mu je umro otac. Time započinje njegova pustolovina otkrivanja vlastitog identiteta. "Čovjek u slobodnom padu" intimistički je roman prožet tankoćutnim emocijama i ljudskom potrebom za pripadanjem.

Tarik Tufan suvremeni je turski književnik. Rođen je 1973. u Istanbulu. Završio je najprestižniju srednju školu Kabataş. Diplomirao je filozofiju i sociologiju. Surađuje s brojnim radijskim i televizijskim programima. Piše članke i kratke priče za književne časopise, te scenarije za dokumentarce i filmove. Knjige su mu prevedene na nekoliko stranih jezika.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –