Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Stephanie Perkins

Ana i francuski poljubac

  • Nakladnik: Opus Gradna
  • Prijevod: Tomislav Zagoda
  • 08/2022.
  • 368 str., meki uvez
  • ISBN 9789538124419
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Sedamnaestogodišnja Ana živi u američkom gradu Atlanti. Sretna je u svojoj školi. Ima najbolju prijateljicu i zgodnog kolegu iz kina u kojem povremeno radi. No sve kvari njezin otac kada je iznenada pošalje u inozemnu školu u Pariz. Ipak, ondje upoznaje Étiennea St. Claira, savršenog dečka kojega svi vole. Ali postoji problem. On ima curu, a Ana se nada da bi se između nje i zgodnog kolege iz kina moglo nešto dogoditi kad se vrati kući za Božić. Međutim, nakon blagdana mnogo toga će se promijeniti, a Ana će se zbližiti s Étienneom s kojim će razviti prijateljski odnos pun uspona i padova. Jedno drugome bit će istodobno najveća podrška i najveća muka...

Za mnoge je "Ana i francuski poljubac" Stephanie Perkins jedan od najljepših ljubavnih romana za mlade koji je diljem svijeta doživio 95 izdanja. Sjajni likovi, odličan zaplet i neodoljiva scenografija Pariza čine ovo djelo pravom poslasticom za romantične duše (bez obzira na njihovu dob).  


Likovi Stephanie Perkins zaljubljeni su onako kako bismo svi to htjeli doživjeti u svojim pravim  životima. Rainbow Rowell, autorica bestselera Eleanor i Park

Vragolasto, zabavno, romantično. Trebate što prije ugovoriti sastanak s ovom knjigom.
Maureen Johnson, autorica bestselera Trinaest malih plavih omotnica

Duhoviti dijalozi, uvjerljivi likovi, mnogo ljubavnih trokuta i napeta radnja koja se odvija u parkovima, bulevarima, slastičarnicama, kafićima i šetnjicama uz Seineu u najromantičnijem gradu na svijetu.
Kirkus Reviews 

Stephanie Perkins suvremena je američka književnica. Rođena je u Južnoj Karolini, a odrasla u Arizoni. Studirala je na fakultetima u Kaliforniji i Georgiji. Oduvijek je okružena knjigama. Najprije je radila u knjižari, potom u knjižnici, a danas sama piše romane.

Do sada je objavila sljedeće knjige: "Ana i francuski poljubac", "Lola and the Boy Next Door", "Isla and the Happily Ever After" i "There’s Someone Inside Your House" (adaptiran u film na Netflixu).

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –