Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Dijete i pandemija

  • Nakladnik: Medicinska naklada
  • Urednik: Irena Bralić
  • 05/2022.
  • 190 str., meki uvez
  • ISBN 9789533680378
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Priručnik "Dijete i pandemija" (uredila Irena Bralić), u nizu izvrsnih radova, iznosi razmatranja kako održati dosadašnju zdravstvenu zaštitu i prilagoditi je pandemijskim uvjetima, koji su izazovi u zaštiti od neposrednih učinaka infekcije SARS- COV- 2, ali i posrednih utjecaja pandemije kao što je narušavanje mentalnog zdravlja, otežano pohađanje nastave i usvajanje novih znanja, te narušavanje obiteljskih odnosa. 

Osmu godinu zaredom, urednica i voditeljica Novih izazova u pedijatriji, kroz suradnju s vodećim imenima pedijatrije i suradnih struka, iznosi suvremenu problematiku u zdravstvenoj zaštiti djece. Ovaj put je pandemija COVID-19, novi izazov za djecu i kritičare. 

Ovaj je Priručnik sažeti multidisciplinarni prikaz svakodnevnih pedijatrijskih izazova za vrijeme pandemije. 

NIP avangardnim pristupom naglašava važnost, odgovornost i sveobuhvatnost uloge pedijatra u zbrinjavanju djece, vulnerabilne društvene skupine, čije zdravo odrastanje čini osnovu zdavog društva. 

doc. dr. sc. Blaženka Kljaić Bukvić, dr. med.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –