Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jelena Juri Mandić

Atlas okuloplastične kirurgije

  • Nakladnik: Medicinska naklada
  • 09/2022.
  • 86 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533680439
  • Cijena: 25.00 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Ovaj bogato ilustriran praktični vodič kroz najčešće kirurške zahvate u periokularnom području sadržava 8 poglavlja, 27 potpoglavlja, 322 slikovna prikaza, tablice i algoritme s opisima najčešćih patoloških stanja periokularnog područja, kao i načina njihova kirurškog liječenja. Započinje naputcima za pravilnu anamnezu i osnovni klinički pregled, nakon čega slijede specijalizirana poglavlja s mnoštvom ilustracija i preporučenim štivom, koji nude slikovne i tekstualne opise najčešćih kirurških zahvata šireg periokularnog područja. Kao poseban dodatak svakom poglavlju, važne su činjenice, praktični savjeti i smjernice izdvojeni iz glavnog teksta i uokvireni su uz napomenu "Važno", kako bi bili uočljiviji.

"Atlas okuloplastične kirurgije" pokazuje najčešće involutivne promjene periokularnog područja koje utječu na normalnu funkciju oka, kao i najčešće promjene položaja i funkcije gornjih i donjih vjeđa koje nisu posljedica involutivnih promjena, već su odraz lokalizirane ili sistemne bolesti ili traume koje utječu na izgled i funkciju periokularnog područja.

Uz bogate ilustracije ponuđen je i pregled najčešćih kirurških zahvata koji se primjenjuju u korekciji svih navedenih stanja. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –