Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Branka Restek-Petrović Igor Filipčić

Poremećaji ličnosti u kliničkoj praksi

  • Nakladnik: Medicinska naklada
  • 12/2022.
  • 238 str., meki uvez
  • ISBN 9789533680576
  • Cijena: 25.00 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Konceptualizacija, klasifikacija i terapija poremećaja ličnosti doživjela je posljednjih desetljeća niz pozitivnih pomaka te otvorila mogućnosti učinkovita liječenja ove kategorije poremećaja. Evidence-based psihoterapijske tehnike, njihova primjena u strukturiranim bolničkim i dnevnobolničkim programima uz psihofarmakološku podršku pružaju mogućnost učinkovita terapijskog djelovanja ne samo u psihoterapijskim ordinacijama nego i u širim psihijatrijskim okvirima.

U težnji da pruže što cjelovitiji uvid u problematiku liječenja ove vrste pacijenata u svakodnevnoj kliničkoj praksi urednici ovog izdanja, Branka Restek-Petrović i Igor Filipčić, okupili su autore psihoanalitičkog, grupnoanalitičkog, kognitivno-bihevioralnog te biologijskog obrazovanja i usmjerenja koji su aktivno uključeni u liječenje poremećaja ličnosti. Knjiga je namijenjena svima koji se bave liječenjem te kategorije pacijenata u bolničkim, dnevnobolničkim ili ambulantnim uvjetima, edukantima u procesu učenja različitih psihoterapijskih tehnika, onima koji se tek odlučuju za uključenje u psihoterapijsku edukaciju, ali i svima drugima zainteresiranim čitateljima.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –