Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Andro Košec

Disekcija temporalne kosti

  • Nakladnik: Medicinska naklada
  • 09/2022.
  • 112 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533680484
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Knjiga "Disekcija temporalne kosti" organizirana je tako da uvede otologa u svijet temporalne kosti, pa i dalje. Nastala je iz svakodnevnih prilika i potrebe što potpunijeg razumijevanja anatomskih i funkcionalnih prilika i potrebe što potpunijeg razumijevanja anatomskih i funkcionalnih osobitosti temporalne kosti.

To je vrijedan repetitorij svakom praktikantu kliničke otorinolaringologije, a knjiga može biti korisna i kliničkim anatomima i patoanatomima s obzirom na opsežan opis praktične anatomije temporalne kosti. 

Znanstvene i stručne spoznaje odgovaraju konvencionalnom i modernom pristupu otokirurgiji: od klasične otokirurgije do suvremenih postignuća poput obliteracije mastoida inovativnim materijalima, endoskopske kirurgije temporalne kosti, neuro-otološkog pristupa na živčane strukture temporalne kosti...

Obuhvaćen je povijesni pregled razvoja otokirurške filozofije, pri čemu su bilješke s povjesnim osvrtima dobrodošao odmak od katkad suhoparne i opsežne anatomije.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –