Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Michel Montignac

Dječja pretilost

  • Nakladnik: Naklada Zadro
  • Prijevod: Mirna Petani
  • 06/2005.
  • 248, meki uvez
  • ISBN 9531820635
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Pretilost među djecom i mladima, kao uostalom i među odraslima, poprima alarmantne razmjere u cijelome svijetu. Službene preporuke koje se uglavnom svode na smanjen kalorijski unos i redovito kretanje nisu se pokazale uspješnima. Nikad nije bilo toliko pretile djece, mladeži i odraslih, pa je poziv na uzbunu razumljiv i opravdan.

Knjiga “Dječja pretilost” Michela Montignaca stiže kao pravo osvježenje, donosi originalne ideje i pruža nove nade. Kad shvatite temeljna načela metode, kao što je nužnost odabira ugljikohidrata niskoga glikemičnog indeksa, i kad upoznate prehrambeni sastav namirnica, otvorit će vam se mnoge mogućnosti koje ćete koristiti u oblikovanju svakodnevne prehrane. Začudit ćete se koliko ima "dobrih" namirnica kojih se vaše dijete smije najesti, a da se pritom ne deblja. Brojni savjeti i upute o pravilnoj prehrani djece (još od vremena prije njihova rođenja) pomoći će vam da spriječite buduću pretilost vašeg djeteta ili da se uspješno borite protiv već postojeće.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –