Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Josip Grgurić Anita Pavičić Bošnjak

Dojenje - zdravlje i ljubav

  • Nakladnik: Alfa
  • 12/2006.
  • 84 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9531687285
  • Cijena: 12.61 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Ovo djelo nije samo još jedna knjiga u biblioteci o dojenju, već stvaran, praktičan vodič za majku dojilju, koja u najvećoj želji da djetetu pruži najbolje ostaje zbunjena brojnošću savjeta liječnika ili svojih bližnjih. Utemeljena na najnovijim znanstvenim spoznajama, ona je prepuna informativnih savjeta i praktičnih sugestija stjecanja vještine dojenja, a daje odgovore na sva pitanja koje mladi roditelji mogu postaviti u vezi dojenja i zdravlja svojega djeteta.

Knjiga je plod suradnje izvrsnih neonatologa praktičara i pedijatra kliničara s bogatim iskustvom u prehrani dojenčadi i djece. Pisana roditeljski brižno, jasno i precizno s pretenzijom da ukloni svaku nedoumicu i pruži ohrabrenje mladoj majci i obitelji o dojenju kao najboljem izboru za svoje čedo. Knjiga će svaki mladi dom, ali i svaku biblioteku, učiniti boljim mjestom, a svoj će interes u njezinu sadržaju svakako naći pedijatri u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i grupe za potporu dojenju.
prof. dr. se. Zvonko Jurčić

Zanimljiv i sadržajan priručnik, proizišao iz praktičnog rada i iskustva autora koji se niz godina bave poticanjem i promocijom dojenja, približava svim čitateljima, a posebno majkama, osnovne informacije o majčinom mlijeku i laktaciji. Posebna je vrijednost ovog priručnika što se majkama približava nenametljivo, izravno i jednostavno, dajući vrlo jasne i korisne savjete vezane uz dojenje.

Utemeljeno na suvremenim spoznajama i preporukama, djelo je zadržalo prisan pristup majci koja je ponekad pred praksom dojenja puna pitanja i nedoumica, potičući je da sama ili uz pomoć svoje obitelji, okoline i stručnjaka, pronađe najbolje rješenje za uspješno dojenje. Posebnu dimenziju priručniku daje njegova preglednost, isticanje važnih činjenica, te nježna grafička pozadina, čime će se ovo djelo uklopiti u sveukupnu poticajnu atmosferu koja je nužan preduvjet u započinjanju i održavanju laktacije.
dr. se. Zora Zakanj, spec. pedijatrije

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –