Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sophie Kinsella

Šopingholičarka i beba

  • Nakladnik: Naklada OceanMore
  • Prijevod: Ines Jurišić
  • 03/2008.
  • 350 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789537056513
  • Cijena: 17.25 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Becky Bloomwood se vratila! S trbuhom do zuba! Beckyn život cvate! Zaposlena je u najnovijoj modnoj trgovini The Look. Već je godinu dana u braku sa superuspješnim pr. genijem Lukeom Brandonom, a sada kupuju veću kuću jer - očekuju prinovu! Njezinoj sreći nema kraja, posebmo kad otkrije da šoping liječi jutarnje mučnine.

Iako se zbližila s ekološki osviještenom polusestrom Jess ("Šopingholičarka ima sestru"), ne namjerava sama šiti odjeću i pelene od starih materijala. Kupujući za bebu, otkriva sasvim nove mogućnosti šopinga - dizajnersku odjeću i obuću za najmlađe (u više boja jer je spol djeteta još nepoznat), bezbroj modela kolica (zar ste mislili da će jedna biti dovoljna?) I kolijevki, a sve mora biti savršeno i u skladu s posljednjim trendovima, pa će takva biti i njena nova liječnica - porodničarka slavnih (porađat će čak i novu Bondovu djevojku!).

No hoće li Beckyno slatko iščekivanje zagorčati činjenica da je njezina nova liječnica Lukeova glamurozna i super-pametna bivša djevojka Venetia, o kojoj joj nikad ništa nije rekao, a koja ga je odlučila ponovno osvojiti? Zašto će Becky trebati pomoć klasičnog filologa i privatnog istražitelja te hoće li joj to pomoći da spasi svoj brak?

***

Sophie Kinsella
bivša je novinarka financijskog časopisa i autorica brojnih bestselera «Tajni snovi jedne šopingholičarke», «Šopingholičarka se udaje», Šopingholičarka u inozemstvu», «Šopingholičarka ima sestru», «Znaš li čuvati tajnu?» i «Božanstvena kućanica»,  zahvaljujući kojima je postala jedna od najpopularnijih britanskih spisateljica. Knjige su joj prevedene na desetke jezika i prodane u milijunskim nakladama.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –