Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sophie Kinsella

Moj ne tako savršeni život

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Ira Martinović
  • 03/2018.
  • 336 str., meki uvez
  • ISBN 9789533436593
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

U današnje vrijeme, naš život se odvija na društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Twitter samo su neki od medija putem kojih svoj život dijelimo s ostatkom svijeta. Putem istih medija i mi pratimo živote drugih osoba. No jesu li njihovi životi, iskustva, fotografije koje objavljuju zaista stvarna slika života koji se odvija iza objektiva? Ovime se Sophie Kinsella pozabavila u svome novom, duhovitom i zabavnom romanu "Moj ne tako savršeni život".


Katie Brenner ima naizgled savršeni život: živi u stanu u Londonu, radi na fenomenalnom poslu i sve to se vidi na njenom Instagram profilu. OK, ona zapravo unajmljuje malu sobu u kojoj nema mjesta za svoju odjeću, putuje satima do svog radnog mjesta niže administratorice i život koji objavljuje na Instagramu zapravo nije njezin. Ipak, jednoga dana sigurno će živjeti takav život, zar ne?

Međutim, kad joj njena megauspješna šefica Demeter uruči otkaz, svi Katieni snovi padaju u vodu pa je primorana vratiti se kući u Somerset gdje pomaže svome ocu da pokrene novi posao glampinga na njihovoj farmi. Kad Demeter i njena obitelj rezerviraju odmor na farmi, Katie vidi svoju priliku. Hoće li se osvetiti ženi koja joj je uništila snove ili pokušati dobiti natrag svoj posao? I ima li Demeter- žena koja ima sve - doista tako savršeni život? Možda njih dvije imaju više toga zajedničkog nego što se na prvi pogled čini.

I što je zapravo, loše u ne tako savršenom životu?

(iz blurba)

 

Kakva poslastica – potpun užitak od prve do posljednje stranice.
Lucy Diamond

Ovaj roman zasigurno će podići vaše raspoloženje i natjerati vas da se glasno smijete.
Closer

Sophie Kinsella savršeno prikazuje suvremeni način života i pritom vas nasmije do suza.
Jojo Moyes

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –