Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Katarina Wilk

Snaga perimenopauze

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Lidija Škarica
  • 03/2020.
  • 160 str., meki uvez
  • ISBN 9789533600734
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Ne možete zaspati iako ste iscrpljene? Noću vas odjednom oblije znoj premda spavate u prohladnoj sobi? Potištene ste premda za to nemate razloga? Ako ste na pragu četrdesetih, sve je to vjerojatno zato što se približava trenutak kada ćete trajno izgubiti menstruaciju.

Neuobičajeni fizički i psihički problemi poput konstantnog umora, nesanice, napadaja znojenja i naglih promjena raspoloženja koji se javljaju kod žena već u četrdesetim godinama, imaju zajednički uzrok – poremećaj hormona koji je posljedica sve slabije funkcije jajnika. Drugim riječima to su simptomi perimenopauze. Nezadovoljna time koliko se malo zna o tom kritičnom periodu u životu svake žene a koliko je puno oprečnih mišljenja na tu temu, Katarina Wilk, poznata švedska novinarka koja se bavi temama zdravlja, medicine i prehrane, odlučila ju je sama temeljito istražiti. Na temelju vlastitih iskustava, stručne literature i konzultacija sa specijalisticom ginekologije i opstetricije, napisala je ovaj praktičan vodič za svaku ženu koja se našla u sličnom problemu. Knjiga je ubrzo postala bestseler u Švedskoj i diljem svijeta.

Knjiga "Snaga perimenopauze" ženama nudi praktične savjete o tome kako se naspavati, biti svježa i dobre volje, te donosi korisne upute o prirodnim lijekovima, tjelovježbi, jogi, zdravoj prehrani i hormonu estrogenu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –