Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sophie Kinsella

Djevojka iz dvadesetih

  • Nakladnik: Naklada OceanMore
  • Prijevod: Leira Harabalja
  • 05/2010.
  • 368 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789537056742
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Lara je oduvijek imala prebujnu maštu. Ali sada ne shvaća što joj se događa. Savršeno normalne dvadesetneštogodišnjakinje ne posjećuju duhovi! Odjednom, neobjašnjivo, pojavio se duh Larine pratetke Sadie - i to u formi odvažne, zahtjevne djevojke koja voli plesati čarlston - kako bi ostvario njezinu posljednju želju: pranećakinja Lara mora pronaći nestalu ogrlicu bez koje Sadie jednostavno ne može počivati u miru.

No Lara ima dovoljno i vlastitih problema. Njezina novoosnovana tvrtka stoji na klimavim nogama, najbolja prijateljica i poslovna partnerica zbrisala je u Gou, a gospodin Pravi upravo ju je ostavio.

Ali provodeći sve više vremena sa Sadie, Larin život postaje sve uzbudljivijim i čarobnijim pa se njihova potraga za ogrlicom pretvori u zagonetnu i romantičnu priču o ljubavi i obitelji.

Može li Sadien duh riješiti Larine probleme – i mogu li dvije djevojke u dvadesetima, a iz dvaju različitih razdoblja, naučiti nešto osobito jedna od druge?

***

Sophie Kinsella spisateljica je i bivša financijska novinarka. Međunarodno je poznata kao najprodavanija autorica nadaleko popularnih romana o šopingholičarki Becky kao i uspješnica "Znaš li čuvati tajnu?", "Božanstvena kućanica" i "Sjećaš me se?"
Živi u Londonu s mužem i djecom.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –