Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Stela Jelinčić

Korov je samo biljka na krivom mjestu

  • Nakladnik: Konzor
  • 12/2008.
  • 160 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532242058
  • Cijena: 12.61 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Roman o generaciji koja je raspadom ex-Jugoslavije izgubila ono što još nije bila niti iskusila – normalno odrastanje i ulazak u život. Jer, traumatično odrastanje tijekom 90-ih, u tek rođenoj državi, sukobljavanje mladih formativnih godina kako pojedinca tako i države same, nagla promjena perspektive, društvenih vrijednosti, podobnosti... ostavilo je podjednak pečat kako na mnogima koji su tada živjeli svoje tinejdžersko doba, ali i onima starijima od kojih su mnogi bili prekinuti, i na najdrastičniji način, u najkreativnijoj fazi svoga života.

Kao što je Rujana Jeger u romanu "Darkroom" (2001), opisala identično "mjesto i vrijeme" ali iz perspektive tada desetak godina starijih protagonista "radnje", tako i Stela Jelinčić spisateljski iznimno zrelo ispisuje svoju ritmičnu (post)tranzicijsku prozu iz života likova koji su ne svojom krivnjom odrastali u za njih jedino moguće vrijeme, ali na pogrešnom mjestu.

Knjigu možete naručiti na OVOM linku! Besplatna dostava!

Više o knjizi!

Intervju sa Stelom Jelinčić!

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –