Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Zlatko Blatarić Irena Kosec

Biološki leksikon

  • Nakladnik: Alfa
  • 12/2008.
  • 307 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532970784
  • Cijena: 25.22 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
"Biološki leksikon" donosi pregled najvažnijih bioloških pojmova s kojima se učenici susreću usvajajući gradivo predmeta prirode i biologije u osnovnoj školi.

Leksikon pregledno i razumljivo pruža veliku količinu podataka o odabranim biološkim pojmovima. Više od 1300 pojmova nižu se abecednim redom te se iznose osnovni i najvažniji, ali i najzanimljiviji podaci koji su vezani za biološki pojam. Preko 600 fotografija i crteža dodatno pridonosi vizualizaciji biološkog pojma te pruža mnoštvo dodatnih informacija.

Poznavanje sadržaja iz biologije osnova je razumijevanja prirode koja nas okružuje i procesa koji se u njoj događaju te poimanja nas samih kao jedinstvenih i neponovljivih živih bića.

Leksikon će biti od velike pomoći kako učenicima osnovnih škola tako i učenicima nižih razreda gimnazije i strukovnih škola u ponavljanju već usvojenih znanja. Čitajući napisane retke ovog leksikona učenici će proširiti i upotpuniti znanja iz različitih disciplina biologije - znanosti o životu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –