Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Šime Storić

Jana, volim te, al' stvarno

  • Nakladnik: Alfa
  • 11/2009.
  • 203 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532971316
  • Cijena: 12.74 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Jednoga nedjeljnoga jutra, na pročelju susjedne zgrade, Jana ugleda grafit: Jana, volim te, al' stvarno, s potpisom Dugy.

Iznenadi se, naravno, i odluči s prijateljicom Wannom istražiti tko je taj njezin nepoznati, sramežljivi udvarač. Sumnjivih ima više. Poslije iscrpne detektivske obrade svakoga od njih, otkriju, baš kao u kriminalističkom romanu, da je tajanstveni Dugy sumnjivac na kojega su najmanje sumnjale.

To je Marek, zgodni i visoki košarkaš iz susjednoga razreda, osmoga b, koji i nije baš sramežljiv kako im se u početku činio.

Otkrivši tko je Dugy, uslijedit će novo iznenađenje. Međutim, tu nije kraj njihovim problemima...


Knjigu je ilustrirao Igor Vilagoš.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –