Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
John Grinder Carmen Bostic St. Clair

Promjena i mogućnost izbora : New Code NLP u Zagrebu

  • Nakladnik: Veble commerce
  • 11/2012.
  • 134 str., meki uvez
  • ISBN 9789532511444
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
John Grinder & Carmen Bostic St. Clair započeli su zajedno imajući najnapredniju tehniku promjene trenutno dostupnu za moderan svijet, redizajnirajući modele primjene NLP-a na noviji i efektivniji način. Njihova zajednička knjiga izdana 2001. godine  "Whispering in the Wind", predstavlja smisao Novog koda NLP-a. Danas su još uvijek na putu istraživanja i otkrivanja New Code NLP-a za 21. stoljeće, s željom da ljudima širom svijeta ponude mogućnost izbora za bolji život.

Danas posluju putem kompanije "Quantum Leap", čije usluge u želji za daljnjim razvojem i rastom najviše koriste svjetski poznate organizacije, vlade i najuspješniji US Fortune 500. Svjetski poznat lider prepoznaje se po broju lidera koje je stvorio svojim radom, a autori ove knjige lideri su svjetskog ranga: svojim radom stvorili su poznate lidere u svim krajevima svijeta.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –