Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Florence Scovel Shinn

Tvoja je riječ tvoj čarobni štapić

  • Nakladnik: Veble commerce
  • Prijevod: Zdenka Andrijić
  • 12/2012.
  • 64 str., meki uvez
  • ISBN
  • Cijena: 5.18 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Strah, sumnja, tjeskoba, ljutnja, zlovolja uništavaju stanice tijela, napadaju živčani sustav i uzrokuju bolest i nesreću. Sreća i zdravlje moraju se zaraditi potpunom kontrolom emocionalne naravi.
Moć pokreće, ali nikad nije pokretana. Kad čovjek ostane miran i bezbrižan, dobrog apetita, osjećajući se zadovoljnim i sretnim i kad su prilike protiv njega, dosegao je nadmoć.

Tada ima moć 'ukoriti vjetrove i valove', kontrolirati okolnosti. Njegova je riječ njegov čarobni štapić i on siguran neuspjeh pretvara u uspjeh. On zna da je njegova univerzalna potpora beskrajna i sve se njegove potrebe odmah i potpuno manifestiraju na vanjskom planu.˝

 

Florence Scovel Shinn godinama je poučavala metafizičku znanost u New Yorku. Njezine se knjige u velikim nakladama prodaju u cijelom svijetu, a tajna njezina uspjeha je u tome što je uvijek imala neusiljen pristup – bila je pristupačna, srdačna i duhovita, govorila je jezikom bliskim širokim masama. Zbog toga je privlačila tisuće ljudi koji duhovnu poruku ne bi prihvatili da se služila tradicionalnim i formalnim stilom, ljudi, čije zanimanje ne bi pobudila uobičajena literatura iz područja metafizike.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –