Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jo Nesbø (Nesbo)

Fantom

  • Nakladnik: Fokus komunikacije
  • Prijevod: Iva Ušćumlić Gretić
  • 03/2014.
  • 406 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789537213282
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

 

Nakon užasa posljednjeg slučaja koji ga je umalo stajao života, Harry Hole napustio je Oslo i policijsku službu. Sada se vratio, ali slučaj koji je došao istražiti zaključen je, a osumnjičeni strpan iza brave. Kada mu odbiju dozvolu za ponovno pokretanje istrage, Harry uzima stvar u svoje ruke, otkrivajući trag nasilja i zagonetnih nestanaka koji su promakli policiji. A na svakom koraku Harry je suočen sa zidom šutnje... 

Ali Harry nije jedini koga zanima ovaj slučaj. Otkako je izašao iz aviona, netko budno prati svaki njegov korak.


***

Jo Nesbø (1960.) norveški je pisac, glazbenik i tekstopisac te bivši broker, poznat po nizu romana o detektivu Harryju Holeu koji su mu donijeli brojne književne nagrade. Zahvaljujući neobičnim književnim postupcima, psihologijskom pristupu i temeljitom poznavanju života u globaliziranom svijetu, Nesbø je proširio okvire suvremenog kriminalističkog romana.

 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –