Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Franjo Janeš ×

Najava • 06.09.2017.

Srijeda na Festivalu svjetske književnosti 2017.

Program Festivala svjetske književnosti u srijedu, 6. rujna počinje predavanjem o suvremenoj njemačkoj nakladničkoj sceni koje će održati glavni urednik nakladničke kuće Hanser iz Münchena i pjesnik Michael Krüger. Festivalski program nastavlja se brojnim gostovanjima i predstavljanjima, te radionicama.
Kritika • 16.01.2017.

Franjo Janeš: Tunel na kraju svjetla

Iako ambicije romana zbog brojnosti tema i perspektiva koje se otvaraju možda nadilaze žanr tinejdžerskoga krimića, nakon čitanja Janešova romana teško je ne pomisliti kako bi upravo srednjoškolska publika mogla činiti njegove potencijalno najzahvalnije čitatelje.
Najava • 11.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Petak, 11. 11.

Na Interliberu će u petak svoje nove knjige predstaviti Milena Benini, Nives Madunić Barišić, Željka Horvat Čeč, Mani Gotovac, Enes Kišević... Gostuju i Sanja Pilić, Bruno Šimleša, Mihaela Gašpar, Franjo Janeš, Ksenija Kušec... Održat će se i okrugli stol na temu: Što je bestseller?, a za kraj vas očekuje glazbeno iznenađenje: PipsChips &Videoclips.
Najava • 21.10.2016.

Tunel na kraju svjetla : Predstavljanje novog romana Franje Janeša

Predstavljanje novog romana Franje Janeša 'Tunel na kraju svjetla' održat će se u petak 21. listopada u zagrebačkom Vinyl bar&baru. Uz Franju Janeša o romanu će govoriti književni kritičar Kruno Lokotar i urednik knjige Roman Simić, a nakon predstavljanja nastupit će autorov bend Astridian.
Najava • 25.02.2010.

Splitska Bookvica ugošćuje Franju Janeša i njegov one-man-band 'Astridian'

Ovoga četvrtka, 25. veljače 2010. u 21 sat, književni program 'Bookvica' u splitskom klubu Quasimodo ugošćuje mladog zagrebačkog književnika Franju Janeša i njegov one-man-band "Astridian". Nakon toga sve je moguće, čitanje "Noći mrtvih živaca“, razgovor s publikom, koncert?