Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
André Franquin Jidehem

Gaston slavi šezdeseti rođendan

  • Nakladnik: Zagrebačka naklada
  • Prijevod: Milena Benini
  • 01/2018.
  • 56 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532522105
  • Cijena: 14.60 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Među više od devetsto i nešto gegova Gastona Zmotanca, čije je objavljivanje počelo u veljači 1957. godine, to jest prije točno šezdeset godina, trebalo je odabrati najreprezentativnije, najsmješnije, najprimjerenije, najomiljenije... ukratko, trebalo je odabrati najbolje od najboljeg.

Izdanja Dupuis stoga su uspostavila sofisticirani proces zasnovan na probnim skupinama čije su reakcije na čitanje Gastonovih gegova zabilježene tisućama senzora. Te su informacije zatim proučene, analizirane, obrađene milijardama mikroprocesora čiji su algoritmi proizvod najsuvremenijih istraživanja i omogućili su uspostavljanje precizne kartografije tabli, gegova, brljotina i zezova koji su bilijunima čitatelja stripova najdraži.

Prilikom šezdesete obljetnice prisustva Gastona Zmotanca u nakladništvu Dupuis ponosni smo, dragi naši čitatelji, ponosni i sretni što vam možemo predstaviti kvintesenciju vaših omiljenih gegova okupljenih u ovom lijepom albumu na najoptimalniji način. Od mladog i pomalo razbarušenog zmotanca koji je u naše urede stigao, podsjećam vas, prije šezdeset godina, nakladništvo Dupuis i njihova marketinška služba napravili su lik kojeg vole i veliki i mali, savršen za provođenje lijepih obiteljskih trenutaka, čiji su ukoričeni gegovi savršen dar za svaku proslavu, osobito krajem godine.

Ta smiješna osoba, koja je zahvaljujući našoj marketinškoj službi postala samostalan, da tako kažemo, brend, poput naftnih prerađevina ili poderanih traperica, ostaje vektor sjajnih prodajnih rezultata čak i na relativno zrelom tržištu i to, podsjetimo još jednom, već šezdeset godina. Tako i slogan "Šezdeset gegova za šezdeset godina", koji je osmislila skupina stručnjaka za marketinško izražavanje, dobio svoje puno značenje.

Drugim riječima: sretan rođendan, Gaston Zmotanec, i neka Hermes, bog trgovine, osigura da se i ova kompilacija prodaje kao poslovični vrući kolači.


J. Ribarić

Financijski direktor
Nakladništvo Dupuis

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –