Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Stephen King

Blaze

  • Nakladnik: Zagrebačka naklada
  • Prijevod: Mario Jović
  • 11/2015.
  • 272 str., meki uvez
  • ISBN 9789537892449
  • Cijena: 14.60 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

** izlazak knjige iz tiska očekuje se u vrijeme Interlibera 2015.


Clayton Blaisdell mlađi zvani Blaze u životu nije imao sreće. Mozak mu je teško oštećen kad ga nasilni otac alkoholičar baca niz stube, a ni u sirotištu mu ne cvjetaju ruže. Snažni i priglupi Blaze bavi se sitnim kriminalom te upoznaje Georgea Rackleyja. Uz Blazeovu snagu i Georgeovu pamet izvode na stotine uspješnih prijevara.

Tada George počinje planirati veliki posao - otmicu djeteta iz bogate obitelji - koji bi ih odveo na Bahame ili neko slično mjesto o kakvom sanja svaki mali kriminalac.

Plan je savršen, zločin stoljeća počinjen, no pojavio se jedan problemčić: mozak operacije, George, je mrtav. Ipak, Blazea to ne sprječava da s Georgeom nastavi raspravljati daljnje poteze - barem u svojoj glavi.

I iako plan nije osobito teško provesti, Blazeovu se ograničenom umu tako baš i ne čini...

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –