Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Branka Jakelić

Govor snova : Snovi - put prema spoznaji

  • Nakladnik: Medicinska naklada
  • 05/2018.
  • 210 str., meki uvez
  • ISBN 9789531768405
  • Cijena: 147.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Snovi  su "darovi koje nam svake noći šalje naša duša" kako bi nam pomogla da otkrijemo dublje dimenzije života, pa stoga nema malih i nevažnih snova. Ovo nije samo knjiga o snovima, ovo je knjiga o raznim područjima ljudske spoznaje. Ovo je i knjiga o važnosti rada na unutarnjem djetetu, o rastu i razvoju, knjiga o potrazi za sobom i uz pomoć snova vraćanju sebi samima.

Knjigom "Govor snova : Snovi - put prema spoznaji" autorica Branka Jakelić pružila je priliku osviještenim produhovljenim laicima i stručnijim osobama (psihoterapeutima, liječnicima, psiholozima, studentima medicine, psihologije i drugih studija) da putem (psiho)analize snova otvore oči za korisne upotrebljive retro-perspektivne i polidimenzionalne nepregledne panorame, vidike, aspekte, horizonte u zakutke psihe, paradigme, prozore. Učinila je to vješto, dobro upoznata sa sadržajima koje reprezentira da bi nas upoznala sa svim onim što još na svom putovanju nismo uspjeli.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –