Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Elma Bunar

Estetska medicina : Odabrane teme

  • Nakladnik: Medicinska naklada
  • 11/2019.
  • 202 str., meki uvez
  • ISBN 9789531769105
  • Cijena: 210.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Knjiga Elme Bunar "Estetska medicina : Odabrane teme" nudi osnovni koncept estetske medicine, kojim je se definira kao medicinu za psihofizičko blagostanje, odnosno zdravlje, kojim se senzibilizira sve veći broj ljudi i motivira ih se da vode brigu o prehrani, aktivnom životu, sportu, važnosti tehnika relaksacije, detoksikacije, personalizirane i ciljane uporabe antioksidancija, zaštite i njege kože, pravilne zaštite od sunca i uporabe krema s UV filtrom.

To je medicina koja se nalazi na granici između prevencije, održavanja života u dobrom zdravlju i poboljšavanja blagostanja. Danas se može o njoj govoriti kao o medicini blagostanja. Izazov estetske medicine je u tome da u sebe ugradi antiaging i funkcionalnu medicinu, da optimira blagostanje, poboljša funkciju pojedinih organa i tkiva i prevenira bolest u pravome smislu te riječi.

Dakle, nije cilj samo spriječiti bolest nego je usporiti i poboljšati, koliko god je to moguće, psihofizičko blagostanje.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –