Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Robert Torre

Ima li života prije smrti? : Iskustvo prvog lica

  • Nakladnik: Media bar
  • 01/2018.
  • 265 str., meki uvez
  • ISBN 9789534818015
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Robert Torre zagrebački je psihijatar, autor nekoliko knjiga s područja psihijatrije ovisnosti te u javnosti zapaženog kritičkog pamfleta "Prava istina o psihijatriji".

U svojoj novoj knjizi "Ima li života prije smrti? - Iskustvo prvog lica" sudi život iz samog života. Pokazuje što se iz ovog sada-i-ovdje života, bez ikakvih izvanjskih pretpostavki, može reći o ovom sada-i-ovdje životu. Iako psihijatar i psihoterapeut, ovdje istupa kao svojevrsni stručnjak za ljudsko iskustvo, jer utemeljenju počela razborito vođenog života, psihoterapija naprosto nije dorasla, nego samo egzistencijalistička filozofija.

Utoliko je ovo nesvakidašnja knjiga samopomoći, s jasno izloženim odgovorima na pitanja što je život i kako ga živjeti.

Robert Torre je psihijatar, autor nekoliko knjiga s područja psihijatrije ovisnosti te u javnosti zapažena kritičkog pamfleta “Prava istina o psihijatriji”. U knjizi “ima li života prije smrti?” istupio je kao svojevrsni stručnjak za ljudsko iskustvo, i izložio odgovore na pitanja što je život i kako ga živjeti. U svojoj novoj knjizi “Ludilo uzvraća udarac” izlaže preko dva stoljeća dugu priču o monopolu psihijatrije nad ludilom.

 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –