Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Rachel Hollis

Curo, trgni se! : Prestani vjerovati u laži o sebi i postani ono što ti je suđeno biti

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Nikolina Dadić
  • 01/2020.
  • 244 str., meki uvez
  • ISBN 9789535202462
  • Cijena: 119.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Jesi li ikada pomislila da nisi dovoljno dobra? Da nisi dovoljno mršava? Da nisi dobra mama? Da nikada nećeš postići ništa u životu? Da si sama kriva što se drugi loše odnose prema tebi? Jesi li ikad povjerovala da svi osim tebe znaju što žele u životu? Ako je tako, Rachel Hollis želi ti nešto reći: to je laž.
 
Rachel Hollis, jedna od najpoznatijih svjetskih blogerica, prije nekoliko godina pokrenula je iznimno uspješnu lifestyle stranicu TheChicSite na kojoj curama diljem svijeta pomaže životnim savjetima, istodobno im bez ustručavanja otkrivajući kaos vlastita života.

U ovoj provokativnoj i nadahnjujućoj knjizi Rachel raskrinkava dvadeset laži i pogrešnih uvjerenja koji te sprječavaju na putu do sretnog, sadržajnog i smislenog života – laži koje si toliko često govorimo da ih više i ne čujemo.

Duhovita i brutalno iskrena, često samoironična, Rachel otkriva i preispituje laži zbog kojih se svojedobno osjećala poraženo i bezvrijedno te navodi praktične strategije koje su joj pomogle da se bori protiv toga. Pritom te ohrabruje i zabavlja kako bi te uvjerila da moraš učiniti sve što je u tvojoj moći kako bi postala sretna, samouvjerena žena kakva si oduvijek trebala biti. Knjiga "Curo, trgni se!" s beskompromisnom vjerom i nepopustljivom odlučnošću poručuje ti da trebaš živjeti strastveno i punim plućima – i biti milostiva prema sebi kad je najteže.

Rachel Hollis američka je blogerica, autorica bestselera, tražena govornica te osnivačica i direktorica Chic Medije, jedne od najrelevantnijih tvrtki za vrhunske digitalne sadržaje za žene. Časopis Inc. svrstao ju je u najboljih 30 poduzetnika mlađih od 30 godina. Svojom zaraznom energijom Rachel pomaže ženama da preuzmu kontrolu nad svojim životima i bez straha slijede svoje strasti. Rachel je autorica knjiga "Party Girl", "Sweet Girl" i "Smart Girl" iz serijala "Girls", zatim "Girl, Stop Apologizing" te kuharica "Upscale Downhome" i "Real Life Dinners". Živi u Los Angelesu s mužem i četvero djece.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –