Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Johanna Mo

Tamni brijest

  • Nakladnik: Fraktura
  • Prijevod: Elizabeta Vrbančić
  • 01/2024.
  • 368 str., meki uvez
  • ISBN 9789533586557
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Novi nastavak detektivskog serijala "Ubojstva na otoku – Otok ne oprašta". Bez obzira na to koliko je vremena prošlo...

Snježni pokrivač prekrio je otok Öland kada istražiteljicu Hannu Duncker probudi prasak. Kuća joj je u plamenu. Nakon što je nedavno otkrila tko je počinio ubojstvo za koje je okrivljen njezin otac, Hanna ne sumnja da je ona meta. No nedostaje joj dokaza i mora se usredotočiti na svoj novi slučaj: kostur srednjoškolca koji je nestao 1999. godine pronađen je usred najveće šume na otoku. Nakon dvadeset godina postoje li još tragovi koji vode do njegova ubojice? I može li Hanna konačno sprati ljagu s očeva imena ili je pravi počinitelj opet korak ispred nje?

Švedski kriminalistički bestseler-serijal o policijskoj istražiteljici Hanni Duncker nastavlja se. U trećem dijelu naslova "Tamni brijest" Johanna Mo zaranja u dubinu mračne šume u kojoj na proplanku stoji uspravan i mračan jedan brijest, simbol osamljenosti, ali i ustrajnosti i nesalomivosti – kakva je i želja njezine junakinje da otkrije istinu, bez koje obitelj ubijenog mladića ne može nastaviti sa životom, kao i želja da otkrije što se zaista dogodilo njezinu ocu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –