Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Pet malih praščića

  • Nakladnik: V.D.T.
  • Prijevod: Mario Jović
  • 02/2006.
  • 262, meki uvez
  • ISBN 9536838370
  • Cijena: 11.81 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
"Ovaj je praščić otišao na tržnicu, ovaj je praščić ostao kod kuće, ovaj je praščić jeo pečeno meso"... Ta dječja pjesmica stalno se vrtila u glavi Hercula Poirota, nakon što je preuzeo zloglasni slučaj trovanja čuvenog slikara Amyasa Cralea, koji se dogodio prije šesnaest godina i za kojeg je bila optužena njegova žena Caroline, te osuđena na doživotnu kaznu zatvora.

Njihova sada 21-godišnja kćerka vraća se iz Kanade i nagovara Poirota da preispita slučaj, uvjerena u majčinu nevinost, koja je u međuvremenu umrla. Slavnom detektivu ukazuje na činjenicu da se je u trenutku ubojstva na imanju na kojem se to dogodilo nalazilo još pet potencijalnih krivaca: burzovni mešetar i najbolji žrtvin prijatelj Phillip Blake, lokalni bogataš i travar-amater Meredith Blake, 20-godišnja slikareva ljubavnica i bogata nasljednica Elsa Greer, odana guvernanta Cecilia Williams i unakažena Carolinina polusestra Angela Warren....
Međutim, njih petoro baš i nije previše sklono kopanju po prošlosti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –