Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Isabelle Nazare-Aga

Manipulatori su među nama : Tko su oni? : Kako se od njih zaštititi?

  • Nakladnik: Škorpion
  • Prijevod: Marijana Hrelja
  • 07/2006.
  • 270 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9536405792
  • Cijena: 18.58 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Simpatični, zavodljivi, stidljivi, obzirni, ili posve otvoreno nasilni, manipulatori se postavljaju na različite načine, koriste se različitim sredstvima da bi ostvarili svoje ciljeve. Ti ljudi iz naše najbliže okoline - roditelji, supružnik, poznanici, kolege s posla - šarmiraju nas lijepo se ophodeći s nama i laskajući nam, no, uspijevaju nas, s druge strane, okrivljavati i omalovažavati, sijati u nama sumnju i nezadovoljstvo.

Tko su manipulatori? Kako im polazi za rukom da tako utječu na nas? Zašto se zapravo tako ponašaju? Jesu li toga svjesni? Snose li i njihove žrtve kakvu odgovornost? Na koje se načine možemo obraniti od tih emocionalnih nasilnika?

U ovom intrigantnom djelu, Isabelle Nazare-Aga odgovara na ta I mnoga druga pitanja i ukazuje u kojoj su mjeri manipulatori prisutni oko nas. Zanimljivo je da današnje društvo tom tipu osoba povjerava ključne položaje, ne obazirajući se na znatnu psihološku štetu, koju takve osobe mogu nanijeti svojim sugrađanima.

Isabelle Nazare-Aga je terapeutkinja, koja istražuje ljudsko ponašanje te provodi edukaciju po poduzećima. Uz to, što je stekla državnu diplomu iz psihomotorike, ona je i sofrolog, te stručnjak za neurolingvističke programe. Vodi seminare o samoafirmaciji, upravljanju stresom i komunikaciji.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –