Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Neil Schulman Jack Birge Joon Ahn

Brzo doktoru ! : medicinski savjeti koji vama i vašem djetetu mogu spasiti život : više od 400 znakova upozorenja za više od 25 bolesti

  • Nakladnik: Škorpion
  • Prijevod: Tamara Vostkresensky - Baričić
  • 04/2008.
  • 388 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532890020
  • Cijena: 25.88 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Kada je glavobolja samo neugodna epizoda, a kada predstavlja po život opasno stanje? Kada je ključno da se liječniku javite u idućih nekoliko dana, sati ili čak minuta? Ovaj priručnik koji vam potencijalno spašava život, ukazuje na više od 400 simptoma i daje vam informacije koje su potrebne da se prepozna ozbiljan medicinski problem, prije nego što je prekasno.

Koristeći iskustva triju liječnika, naglašava znakove uopzorenja koje šalje vaše tijelo: ozlijede, povišenu temperaturu, bol i osip, koji svi mogu zahtijevati neodgodivu liječničku pomoć. Čak i krvarenje iz nosa može biti po život opasno. Koji su znaci opasnosti? Odgovore možete brzo dobiti u knjizi koja je gotovo tako dobra kao da imate liječnika u kući.

Saznajte: Kada je alergija po život opasna? Zašto noćno znojenje može biti znak ozbiljne infekcije? Koja potencijalno fatalna bolest dovodi do otoka prstiju? Koji simptom gotovo uvijek ukazuje na meningitis? Problem tijekom trudnoće koji UVIJEK zahtijeva neodgodiv liječnički pregled?

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –