Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Caitlin Friedman Kimberly Yorio Kimberly Yorio

Kako biti uspješna šefica ili šef : (A ne biti gad)

  • Nakladnik: Škorpion
  • Prijevod: Maja Veselinović-Kovač
  • 09/2007.
  • 267 str.,
  • ISBN 9789536405947
  • Cijena: 19.91 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Mi žene nemamo uvijek baš najbolje uzore na radnom mjestu. Ili radimo za muškarce ili imamo šefice koje su, pa... velike kuje. Žene trenutno još uvijek nemaju neku naročito dobru kartu-vodič koja bi ih vodila kroz preuzimanje odgovornosti u uredu. Stoga, dvojac koji nam je donio nacionalni bestseler «Vodič za žene: Kako pokrenuti vlastiti biznis», u ovoj knjizi ucrtava odrednice.

Caitlin Friedman i Kimberly Yorio pokazat će vam kako biti snažni - ali ne i posesivni, kako biti tvrdoglavi - ali ne i arogantni, te kako imati snažan utjecaj - a bez pretjeranog uplitanja. Naučit ćete kako igrati ulogu matice na pozitivan način, tako da možete biti više mentor nego menadžer, odnosno - voditi, inspirirati i motivirati.

***

Caitlin Friedman profesionalno se bavi marketingom i odnosima s javnošću. Ima više od 12 godina iskustva u radu s potrošačima, hranom i pićem, kao i u izdavačkoj djelatnosti i televizijskoj produkciji. Godine 2001. udružuje se s Kimberly Yorio i osniva YC Media - tvrtku smještenu u centru Manhattana, koja pruža kompletnu uslugu u odnosima s javnošću i marketingu. Kimberly Yorio izgradila je reputaciju nadobudne marketinške stručnjakinje specijalizirane za razvoj strateške promidžbe i promotivnih djelatnosti vezanih uz knjige o kulinarstvu, restorane, velike kuhare i sve ostale osobe i proizvode na bilo koji način povezane s hranom.

Friedman i Yorio koautorice su nacionalnog bestselera «The Girl's Guide to Starting Your Own Business» (Vodič za žene: Kako pokrenuti vlastiti biznis).

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –