Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Choa Kok Sui

Napredno iscjeljivanje pranom : Praktični priručnik za iscjeljivanje pranom u boji

  • Nakladnik: Škorpion
  • Prijevod: Snježana Curić, Ivana Paro Lacko
  • 11/2007.
  • 303 str., meki uvez
  • ISBN 9789536405954
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Osamdesetih godina prošlog stoljeća, Choa Kok Sui, tada mladi inžinjer kemije i uspješni biznismen, imao je smjelosti da na fenomene "ezoteričnog" iscjeljivanja - liječenja pomoću životne energije - primjeni jedan znanstveni i iskustveni pristup. Tako je nastao «Pranic Healing prema metodi Majstora Choa Kok Suija», suvremeni i cjeloviti sustav iscjeljivanja pomoću prane, životne energije.

Njegova prva knjiga, objavljena 1987., pod naslovom: «Osnove iscjeljivanja prano» (Ancient Art and Science of Pranic Healing, "Drevno umijeće i znanost iscjeljivanja životnom energijom"), značila je demistifikaciju ove tematike. U njoj autor pokazuje kako je za uspješno liječenje - iscjeljivanje pomoću životne energije u prvom redu potrebno dobro poznavanje čovjekovog energetskog tijela, razumijevanje primjerenih tehnika i - vježba.

Knjige Majstora Choa Kok Suija prevedene su do danas na gotovo trideset svjetskih jezika, a «Pranic Healing» se kao jedna autorizirana metoda organizirano podučava i primjenjuje u više od osamdeset zemalja svijeta svih kontinenata.

Ono što «Pranic Healing» čini tako naprednom tehnologijom liječenja - iscjeljivanja životnom energijom najbolje dolazi do izražaja upravo u tzv. «Naprednom Pranic Healingu», koji podrazumijeva iscjeljivanje pomoću «prane» u boji, što znači, s različitim vrstama «prane», od kojih svaka ima specifične osobine i spektar djelovanja.

Energetski gledano, svaka bolest je posljedica poremećenog rada jednog ili nekoliko glavnih energetskih centara, odnosno «čakri». Taj je poremećaj u pravilu već prisutan na energetskom planu prije nego što se manifestira na fizičkom tijelu. «Pranic Healing» polazi od naoko veoma jednostavne, ali zato revolucionarne spoznaje - tamo gdje počinje "bolest" - dakle, upravo na energetskoj razini - tamo počinje i "zdravlje"!

Ciljanom upotrebom «prane» na zahvaćenim energetskim centrima, može se veoma brzo uspostaviti normalan protok energije. Pritom, proces ozdravljenja može biti toliko ubrzan da, u nekim slučajevima, izgleda kao da se dogodilo "čudo". No, u «Pranic Healing-u» nema ničeg "natprirodnog" - rezultati koji se postižu počivaju isključivo na prirodnim zakonima.

Knjiga «Napredno iscjeljivanje pranom» zapravo je jedan iscrpni priručnik za napredne tehnike «Pranic Healing-a», odnosno liječenja - iscjeljivanja pranom u boji. U njoj, među mnogobrojnim naizgled posve šturim 'tehničkim" uputstvima, postoji niz neobično dragocjenih zapažanja koja pomažu boljem upoznavanju čudesne međusobne povezanosti fizičkog i energetskog tijela.

Ljudi nisu samo fizička, već i energetska bića. Stoga, u procesu ozdravljenja značajnu ulogu imaju ne samo fizički već i energetski, emocionalni i karmički čimbenici. Upravo je životna energija, «prana», najvažniji medij komunikacije između fizičkog tijela i psihe. Tehnike i tretmani pojedinih bolesti ovdje su veoma detaljno opisani i od presudne je važnosti točno se pridržavati navedenih uputa, jer to jamči najsigurniji put do dobrih rezultata, bez neugodnih popratnih pojava, što i jest cilj svakog liječenja.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –