Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dvina Meler

Za sve je kriv Tom Sowyer : (Kad nešto krene krivo na putovanjima iz snova)

  • Nakladnik: Profil
  • 10/2006.
  • 243 str., meki uvez
  • ISBN 9531203229
  • Cijena: 115.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Spremna na pustolovinu poput Toma Sawyera, Dvina Meler u ovoj je knjizi ispisala praktičan i duhovit vodič za putnike, knjigu koja slavi putovanje i snalažljivost, život o kojemu vam ne pričaju u turističkim agencijama.

“Za sve je kriv Tom Sawyer (kad nešto krene krivo na putovanjima iz snova)” pomalo je neobična knjiga putopisa. Kao prvo, i za naše prilike već dovoljno neuobičajeno – putovala i pisala je žena. Drugu neobičnost otkriva podnaslov: putovanja ne teku uvijek glatko, a problemi koje na putu doživimo znaju itekako upotpuniti sliku rajskih pejzaža s prospekata i razglednica.

Za poznatu hrvatsku karatisticu, miss sporta i model Dvinu Meler putovanje je oduvijek značilo samo poziv na avanturu. Baš zato, zbog lutalice Toma Sawyera, ona u ovoj knjizi ne odsjeda u hotelima s pet zvjezdica, ne sunča se na jahtama i ne ispija koktele na trendovskim plažama. Zapravo, radi sve potpuno suprotno: putuje jeftino, peca pirane, jede pauke, zavlači se u džunglu, grli sa zmijama…

Dvinine fotografije i priče sa svih krajeva svijeta otkrivaju drugu stranu putovanja: smiješne i manje smiješne nesporazume, natezanja, zgode i nezgode u koje upadamo čim u svijet pomolimo naše turističke nosove. Spremna na pustolovinu poput Toma Sawyera, Dvina Meler ispisala je praktičan i duhovit vodič za putnike, knjigu koja slavi putovanje i snalažljivost, život o kojemu vam ne pričaju u turističkim agencijama.
Autor fotografija je Darko Dovedan.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

Najava • 11.11.2013.

Srijeda na Interliberu

– Pretraži sve knjige –