Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Grupa autora

Blog-priče

  • Nakladnik: Naklada Zoro
  • Urednik: Davor Šišović
  • 02/2007.
  • 216 str., meki uvez
  • ISBN 9789536296705
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Pisci među blogerima također su heterogena skupina, različitih stilova i ukusa. Kao i u materijalnom svijetu, i na blogu s vremenom isplivaju najbolji, ili barem najpopularniji, među drugim blogerima najomiljeniji pisci. Nekoliko njih je tijekom 2006. godine objavilo svoje tekstove s blogova i u knjigama, i afirmiralo se u svijetu papirnatog izdavaštva. Ova knjiga je također korak k afirmaciji književnosti s bloga u papirnatom svijetu, a za takvo što su sami blogeri bili pokazali izuzetno veliko zanimanje.

Na natječaj je, naime, bilo prijavljeno čak 380 priča s blogova, a upravo ste završili čitanje najbolje 53 među njima. Usporedite li ove priče s pričama u bilo kojoj drugoj novijoj antologiji, zborniku, zajedničkoj zbirci kratkih proza, vjerujem da vam se izbor s bloga neće činiti ništa lošijim. Dobrih priča na blogovima iz dana u dan ima sve više, a ovu knjigu shvatite kao pomagalo za snalaženje u tom nabujalom svijetu mašte. (Iz pogovora: Davor Šišović – Bookaleta)

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –