Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ivo Perić

Suverena i samostalna Republika Hrvatska

  • Nakladnik: Dom i svijet
  • 04/2007.
  • 316 str., meki uvez
  • ISBN 9789532380255
  • Cijena: 18.58 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Povijesna je kronika sve ono što se historiografski izlaže jednim kontinuiranim vremenskim slijedom u duljem ili kraćem razdoblju. Nakon knjiga "Hrvatska u monarhističkoj Jugoslaviji" i ""Hrvatska u socijalističkoj Jugoslaviji", ova najnovija knjiga Ive Perića završava svojevrsnu trilogiju u kojoj je autor, udubljen u arhivska vrela bilježio sam sve što ga je zanimalo ili što bi druge moglo zanimati, i to kronološki sređivao.

Odlučivši se za način historiografskog kazivanja kakav je primijenio i u prethodnium knjigama, autor je i u ovoj knjizi svaki događaj situirao potpunom datacijom: danom, mjesecom i godinom.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –