Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
John Williams

Princ od Wallesa

  • Nakladnik: Fraktura
  • Prijevod: Marijana Javornik Čubrić
  • 10/2004.
  • 274, tvrdi uvez
  • ISBN 9537052516
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nakon što se hrvatska čitateljska publika preko romana "Pet pubova" po prvi put upoznala s spisateljem Johnom Williamsom (1961.), reakcije su bile izuzetno povoljne, vjerojatno i zbog toga što je u njegovoj prozi osim autorove originalnosti prepoznata i mješavina carverovskog stila te tarantinovske ludost. John Williams nesvakidašnjom je uvjerljivošću, energijom i tempom ocrtao suvremeni Cardiff - gangsteri, svodnici, kurve, dileri, D.J.-ji, bivši revolucionari, te drugi urbani i suburbani elementi susreću se u najznamenitijim Cardiffškim pubovima i barovima.

U međuvremenu je Williams napisao i "Povratak u Cardiff", drugi dio “cardiffske trilogije”, a "Princ od Wallesa" je njen treći, završni dio. Dijelom je to ljubavna priča, dijelom potraga za identitetom, ali ponajviše emocionalna drama u kojoj je Williams i opet uspio stvoriti žive likove, spojiti naizgled nespojive svjetove, izgraditi snažne emocionalne poveznice i ispričati uvjerljivu, realnu i uzbudljivu priču, no ovaj put o Cardiffu novog tisućljeća.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –