Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Lori Reid

Zdravlje u vašim rukama : Hiromantija za očuvanje i unapređenje zdravlja

  • Nakladnik: Veble commerce
  • Prijevod: Nada Uglješić
  • 03/2008.
  • 144 str., meki uvez
  • ISBN 9789532510546
  • Cijena: 21.10 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Na isti način na koji geni određuju boju naših očiju, kromosomski zapis daje oblik našim šakama, uzorku kojeg nazivamo otiscima prstiju kao i glavnim crtama kojima je ispresijecan dlan. Poznato nam je da naša osobnost - koja se također odražava na šakama - velikim dijelom doprinosi našem zdravstvenom stanju.

Naše su šake živi registri koji bilježe sve vrste podataka o nama: kako razmišljamo i kako se ponašamo, kako radimo, volimo i odnosimo se prema drugima; naše snove, ambicije, svjesnu i nesvjesnu motivaciju, naše sklonosti kao i naše psihičko i tjelesno zdravlje.

Ova knjiga govori o tome kako koristiti to znanje za poboljšavanje zdravlja. Ona je koncipirana tako da uz pomoć ilustracija možete naučiti čitati linije, uzorke i brda na svojim dlanovima i pratiti i poboljšati svoje svakodnevno zdravstveno stanje. Ujedno, autorica Lori Reid vodi vas i uči osnovama analize ruku i kako izgled i boja dlanova, kao i detalji na linijama, te posebne oznake stvaraju sliku vašeg zdravlja.

U drugom dijelu knjige, usmjerava se na specifične indikatore zdravlja i njihovo značenje. Na kraju, sa svim tim informacijama, vi sami možete odrediti svoje vlastite tretmane za različite tegobe, od konkretnih zdravstvenih problema do trenutačnih slabosti, te sada možete doslovno uzeti svoje zdravlje u svoje ruke!

Prijedlozi za tretman zamišljeni su tako da se ne odnose samo na određene probleme nego na opće dobro zdravstveno stanje u svakodnevnom životu. Možete dopustiti svojim navikama i načinu života da vas učine podložnima bolesti ili možete koristiti svoje ruke kao vrijedan dijagnostički alat koji će vam pomoći u očuvanju vitalnosti i aktivnom sprječavanju razvoja bolesti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –