Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Uršula Tolj

Uz kavu i čokoladu

  • Nakladnik: Profil
  • 03/2009.
  • 188 str., meki uvez
  • ISBN 9789531210034
  • Cijena: 99.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Po čemu se Fatalni razlikuje od Pravog, kako recepti pomažu hrvatskim kućanicama, o mjerama Marilyn Monroe, struku, stražnjici i grudima i kako pomoću vibratora postići medijsku slavu - raspravu o tim i mnogim drugim važnim temama muško-ženskih odnosa Uršula Tolj otvarala je 'uz kavu i čokoladu' u krugu svojih prijateljica.

"Da, dečki, razgovaramo o vama“, poručuje ovaj put autorica knjiga "Prvi put mama" i "Šaptalica". Uršulina četvrta knjiga kolumni rezultat je temeljitih 'istraživanja na većem uzorku' provedenih u prisno brbljavom prijateljskom krugu.

Uršula i njezine prijateljice raspravljaju vrlo otvoreno, iznoseći svoja razmišljanja i životna iskustva, demonstrirajući iz teme u temu da njihovi životi nisu ništa manje zanimljivi negoli životi junakinja tv-serija "Seks i grad“ ili pak "Očajne kućanice“.

Čitateljice koje se pridruže Uršulinim prijateljicama u njihovim razgovorima 'uz kavu i čokoladu' naći će u ovoj knjizi iskrena povjeravanja o zgodama i nezgodama iz obiteljskog života, ali i provjerene savjete žena s iskustvom.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –