Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Robert Valdec

Deadline

  • Nakladnik: Algoritam
  • 07/2009.
  • 184 str., meki uvez
  • ISBN 9789532209259
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
"Deadline" (knjiga o jednoj ljubavi i previše smrti) je knjiga o ljubavi dvoje ratnih reportera koja se rodila u Pakistanu – protegnula preko Izraela i Bagdada do zagrebačkog oltara – i njihovim prijateljstvima iskovanima na nišanu, o špijunima, ratnicima, švercerima droge i oružja, o ratnim profiterima, žrtvama i promatračima – o svemu onome što ratovi donose i odnose sa sobom.

"Deadline" (knjiga o jednoj ljubavi i previše smrti) je nešto između ispovijedne proze, ratne reportaže dugog trajanja, adrenalinskog putopisa, ode prijateljstvu, ljubavne priče, a sve to u boji, podebljano s više od 100 fotografija i ekskluzivnim gratis DVD-om s Valdecovim dokumentarnim filmom "Bagdad u 21 dan!"

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –