Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Roald Dahl

Fantastični gospodin Lisac

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Lara Hölbling Matković
  • 02/2010.
  • 92 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532209662
  • Cijena: 7.83 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Dolje u nizini bila su tri imanja. Vlasnicima tih imanja dobro je išlo. Bili su bogati. No bili su i gadni. Sva trojica bila su neki od najgadnijih i najzločestijih ljudi s kojima biste se ikada mogli upoznati.

Zvali su se gazda Muljić, gazda Mješina i gazda Mahuna.

A svaki put kad gospodin Lisac ukrade kokoš s farme, gazde Mješina, Mahuna i Muljić zelene od bijesa pa su iskovali pakleni plan kako gospodina Lisca izvući iz njegove rupe jednom za svagda. No ni na kraj pameti im nije da bi fantastični gospodin Lisac mogao imati i vlastiti fantastični plan!

Prvi put na hrvatskome, "Fantastični gospodin Lisac", pripovijest fantastičnoga gospodina Dahla, jednog od najomiljenijih pisaca za djecu (i odrasle) svih vremena, uz nezaobilazne ilustracije Dahlova stalnog suradnika, velikoga Quentina Blakea, naći će svoje mjesto na policama i u srcima najmaštovitijih mladih čitatelja.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –