Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Marijana Perinić

Gore ne može : Zbirka šaljih priča izvedenih na 'stand-up comedy' nastupima

  • Nakladnik: Vuković & Runjić
  • 07/2010.
  • 136 str., meki uvez
  • ISBN 9789532860504
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
“Ova knjiga je nuspojava mojih amaterskih stand-up comedy nastupa. Priča o raznim ljudima i životnim situacijama. Onim presmišnim, komičnim, iritantnim, kaotičnim, koje nas plaše ili nasmiju do suza ili izbace iz takta. Ja takve ljude i situacije, baš kao i vi, stalno primjećujem.

Mene je samo dragi Bog možda podarija da ih vidim donekle izoštreno. I da uvik uza sebe imam neki komad papira pa da takav biser uspijem ulivit. Iako kažu da mi je sjebana dioptrija, jer imam cilindar u oku i da u tom brzom pisanju imam gramatičkih pogrešaka da je to neviđeno. Zato i pišem na dalmatinski, jer onda mogu falivat koliko oću.

Neka vam ova knjigica bude prva pomoć za preživljavanje takvih ljudi i situacija.”

***

Marijana Perinić rođena je 1978. u Šibeniku. Pola Šibenčanka, pola Zadranka, u svakom slučaju čistokrvna Dalmatinka. Na Ekonomskom fakultetu diplomirala je financije. Višestruka je pobjednica showa Open Mic u klubu Purgeraj. Iza sebe ima više od 80 amaterskih nastupa po klubovima.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –