Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mirko Kovač

Cvjetanje mase

  • Nakladnik: Fraktura
  • 09/2010.
  • 244 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789532661682
  • Cijena: 169.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
"Cvjetanje mase", nova knjiga političkih eseja Mirka Kovača, i danas, dvadeset godina nakon što su prvi tekstovi objavljeni, jednako bolno i jasno pokazuje kako je opasno bilo i ostalo balkansko političko ludilo. U svojim itekako aktualnim tekstovima Kovač razotkriva i bez milosti analizira političare, njihove poteze te, naravno, kulturnu bratiju koja se priklanja vlastodršcima.
 
Sva razvratnost, moralna izopačenost i svakovrsna besprizornost političara i njihovih trabanata u "Cvjetanju mase" prikazane su toliko jasno i precizno da ne čudi što novine "Feral tribune", u kojima je većina tekstova iz ove knjige objavljena, više ne izlaze.

U "Cvjetanju mase" Kovač još jednom pokazuje koliko je nevjerojatno dubok bunar društvenih opačina. Veliko je pitanje možemo li se iz njega izvući.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Cvjetanje mase - Mirko Kovač –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –