Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Damir Čivrak

Tibor i vampiri nad Zarinom

  • Nakladnik: Zagrebačka naklada
  • 05/2011.
  • 128 str., meki uvez
  • ISBN 9789532521023
  • Cijena: 9.16 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Tibor je mlad i siromašan slikar koji kao pomoćnik radi u jedinoj seoskoj gostionici. Zaljubljen je u prelijepu gostioničarevu kći Agnezu. Igrom slučaja Tibor postaje vampir kada ga ugrize grofica Sibilska, vampirica koja je u Zarin, Tiborovo selo, došla s namjerom da ga sa svojom mnogobrojnom vampirskom vojskom pokori i izolira od ostatka svijeta.

Uz tešku borbu protiv svoje nametnute vampirske prirode, Tibor je, izlažući opasnosti vlastiti život, svojom upravo otkrivenom hrabrošću zauzeo važnu ulogu u ratu između ljudi i vampira. Uz pomoć znanstvenika Kosiniusa i njegova čudotvornog napitka, uspio je povampirene seljane povratiti u ljude. Time je osujetio grofičin pakleni plan, spasio svoje seljane i Agnezu od vampira, a život u Zarinu vratio u svakodnevicu.


***

Damir Čivrak rođen je 6. studenog 1972. godine u Zagrebu. Priče - raznih žanrova - objavljivao u " Večernjem listu", "Teenu" i dječjem časopisu "Zvrk", a uz priče piše i scenarije za stripove (crtali Darko Macan, Krešimir Kveštek, Božidar Vukelić - Boba). Osim pisanja bavi se i crtanjem karikatura, sudjelovao je na više skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –