Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Richard Doetsch

13. sat

  • Nakladnik: Školska knjiga
  • Prijevod: Ana Josić
  • 06/2011.
  • 326 str., meki uvez
  • ISBN 9789530608597
  • Cijena: 119.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Nick Quin uhapšen je i optužen za ubojstvo svoje žene. Oružje s kojim je počinjen zločin pronađeno je s njegovim otiscima prstiju u prtljažniku njegova automobila. Nick ne razumije što se događa. Zna da je Julija mrtva - vidio je njezino krvavo tijelo i ranu hitca iz pištolja na njezinoj glavi - paraliziran je od šoka, i u potpunosti nevin.

U 9 sati navečer, 28. srpnja, u sobu za ispitivanje ulazi sijedokosi muškarac i postavlja Nicku jedno jedino pitanje: bi li spasio Juliju da može izaći odande? Zlatni talisman koji će Nick od njega dobiti omogućit će mu da se vrati kroz vrijeme, sat po sat, 12 sati. Sa svakim satom unazad, Nick pronalazi nove dokaze koji upućuju na Julijina pravog ubojicu.


Triler koji spaja fantastične elemente i uzbudljivu i do posljednje stranice neizvjesnu priču. Čista zabava - roman prepun obrata, napetih situacija, nevjerojatnih otkrića i neočekivanih raspleta.


***

Richard Doetsch autor je dvaju bestselera, trilera "Kradljivci raja" i "Kradljivci vjere". Vodi državnu tvrke za nekretnine u New Yorku, gdje živi s obitelji.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –