Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Susan McBride

Klub predatorica

  • Nakladnik: Školska knjiga
  • Prijevod: Svetlana Grubić
  • 07/2011.
  • 280 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789530608719
  • Cijena: 119.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Tri prijateljice iz djetinjstva ponovno se susreću u 45-oj, kada se Kat Maguire, nakon što je dobila otkaz u marketinškoj agenciji u New Yorku i prekinula sa svojim bogatim mlađahnim dečkom, vraća kući u St. Louis.

Njezine dvije najbolje prijateljice, Carla Moss – najpopularnija voditeljica vijesti u gradu i Elise Randolph, uspješna dermatologinja usamljena zbog odlaska sina na studij, suočavaju se s vlastitim problemima: Carlin bivši muž, koji je ujedno i njezin šef, pokušava na njezino radno mjesto ugurati svoju najnoviju mlađahnu ljubavnicu, a Elisin suprug, plastični kirurg kao da nikada nije kod kuće – većinu vremena provodi sa svojim poslovnim partnerom.

Ove tri talentirane, lijepe i odlučne žene morat će pronaći samopouzdanje i snagu u sebi kako bi se suočile s izazovima i snašle se svaka na vlastitoj životnoj prekretnici...

***

Susan McBride ponosna je članica neslužbenog “kluba Predatorica”. Kad je s četrdeset godina proglašena najpoželjnijom solo-javnom osobom, na istoj se proslavi upoznala sa svojim današnjim (9 godina mlađim) suprugom. U svijetu književnosti debitirala je s nagrađivanom špijunskom serijom romana, uključujući "Blue Blood" i "Too Pretty to Die", te serijom romana za tinejdžere "The Debs".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –