Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Wolfram Fleischhauer

Fatalni tango

  • Nakladnik: Školska knjiga
  • Prijevod: Dunja Ovalibou Harapin
  • 06/2011.
  • 400 str., meki uvez
  • ISBN 9789530611429
  • Cijena: 119.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Kada se Gulietta Battin, mlada balerina  Berlinške državne opere, zaljubi u zanosnog plesača tanga Damiána Alsinu, nesvjesno kreće na čudesno i opasno putovanje.

Ono što zvuči kao strastvena ljubavna priča, uskoro će se pretvoriti u neobičnu mješavinu političkog trilera i ljubavne drame. Nakon što zatoči njezina oca, Damián bez traga nestaje, a Giulietta je spremna poći i na kraj svijeta kako bi ga pronašla. Jedini trag, koji joj je ostavio, njegov je zagonetan stil plesa.

A ona, koja i dalje vjeruje u njihovu ljubav, tražeći ga, ponire sve dublje u tragičnu povijest Buenos Airesa.

Ovaj roman senzualna je i provokativna priča ispričana jezikom plesa, a poput tanga prepuna je neočekivanih obrata. To je priča o odgovornosti pojedine osobe i prošlosti dviju zemalja, o najnevjerojatnijim presjecanjima sudbina, ali, nadasve, pripovijest o ljubavi, koja će za svoje ispunjenje žrtvovati sve. 

***

Wolfram Fleischhauer rođen je 1961. u Karlsruheu, u Njemačkoj. Autor je pet bestselera. Govori i piše na engleskom, francuskom i španjolsko, radi kao prevoditelj za Europsklu komisiju u Bruxellesu od 1992. Oženjen je i otac dvoje djece.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –