Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vlatka Sakar

Upravljanje novcem u malom prstu

  • Nakladnik: Školska knjiga
  • 12/2011.
  • 144 str., meki uvez
  • ISBN 9789530619692
  • Cijena: 49.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Ova je knjižica namijenjena ponajprije poslovnom sektoru, i to malome i srednjem poduzetništvu koji čine 99% našega gospodarstva. Bez obzira na to tko novcem upravlja, bit je uvijek ista: trošenje novca treba nadzirati, buduće potrebe predviđati, viškove ulagati, o novcu se svakodnevno brinuti.

Neovisno o tome imamo li mnogo ili malo novca, jesmo li ga zaradili sami ili ne, je li riječ o nama privatno, o poduzetničkoj djelatnosti, državi ili neprofitnim organizacijama, novcem koji nam je na raspolaganju trebamo upravljati na razuman i učinkovit način. Odgovor na pitanje kako to postići nalazi se u ovoj knjižici.

Knjižica je prikladna za početničku razinu. Neki su njezini dijelovi (uspostava internih kontrola, izradba izvještaja o novčanim tokovima te njihova analiza i projekcija) korisni i osobama koje rade u financijama i računovodstvu.

Iz sadržaja: O novcu i upravljanju njime, Instrumenti upravljanja novčanim tokovima, Iz prakse za praksu (primjeri i savjeti).

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –