Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Marilyn Glenville

Biblija prirodnog zdravlja za žene : Potpuni vodič za žene svih dobi

  • Nakladnik: Školska knjiga
  • Prijevod: Ana Babić
  • 01/2012.
  • 320 str., meki uvez
  • ISBN 9789530611474
  • Cijena: 22.43 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
„Biblija prirodnog zdravlja za žene“ odgovara na pitanja koja si postavlja svaka žena:

- što se događa u mome tijelu?
- što mogu učiniti da poboljšam svoje zdravlje?
-  kako se najbolje može zaštititi od bolesti?
- kako prehrana utječe na moje zdravlje, formu i vitalnost?


„Biblija prirodnog zdravlja za žene" neprocjenjiv je ilustrirani izvor informacija ženama svih životnih dobi. Iznimno jasno i razumljivo pokazuje na koji način svatko uz pomoć prehrane i prirodnih tretmana može spriječiti zdravstvene probleme, prevladati bolesti i zadržati optimalno zdravlje.

Prvo poglavlje, „Uvod u vaše tijelo“, detaljno analizira način na koji tijelo žene funkcionira te objašnjava po čemu je ono jedinstveno među svim živim organizmima. Daje uvid u osnovne informacije o utjecaju prehrane i alternativnih terapija na cjelokupnu dobrobit našeg organizma.

Drugo, treće i četvrto poglavlje bave se općim sustavima tijela, začećem, trudnoćom i rođenjem te razdobljem menopauze. U svakom se poglavlju Marilyn Glenville usredotočuje na specifične bolesti i stanja koja pogađaju žene. Opisuje simptome bolesti, objašnjava njihov tijek, njihove uzroke te načine na koje se mogu prebroditi. Detaljno prikazuje metode liječenja koje primjenjuje službena medicina, ali i daje savjete za samopomoć primjenom metoda prirodne medicine: uzimanjem biljnih pripravaka, aromaterapijom, homeopatijom, masažom i prehranom.

Autorica često naglašava koliko je važno da žene same izaberu pristup liječenju koji smatraju najboljim za sebe, bez obzira na to je li riječ o pristupu službene ili prirodne medicine, ili njihovoj kombinaciji.

Peto poglavlje, „Najbolja zdravstvena njega“, govori o tome što žena može učiniti za svoje zdravlje svaki dan kako bi ono bilo optimalno cijeli život.

„Biblija prirodnog zdravlja za žene“ daje odgovore na pitanja koja si postavlja svaka žena - što se sve događa u njezinu tijelu, što može učiniti da poboljša svoje zdravlje i kako se najbolje može zaštititi od bolesti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –