Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Koethi Zan

Pravila opreza

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Predrag Mavar
  • 12/2013.
  • 240 str., meki uvez
  • ISBN 9789533165776
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Sarah Faber već deset godina ne izlazi iz svog stana, zbog užasne traume koju je proživjela. Naime, tri je duge godine provela zatočena u podrumu s još tri djevojke. Jedna od njih, njezina najbolja prijateljica, nije se izvukla.

Iako je godinama uspješno ignorirala pisma koje joj njezin otmičar šalje iz zatvora, sada, kad prijeti opasnost da će ovaj biti uvjetno pušten, shvaća kako će na njih morati obratiti pažnju. U njegovim su porukama skriveni tragovi koji bi ga mogli zauvijek spremiti iza rešetaka.

Sarah će stoga morati prebroditi svoju fobiju od vanjskog svijeta i suočiti se s mržnjom njezinih supatnica u podrumu, koje vjeruju da je ona surađivala s otmičarom. Otkrit će kako zvjerstva ne počinju i ne završavaju u podrumu, ali i naći način da napokon pobijedi prošlost…

Debitantski roman Koethi Zan, čija su prava prodana u desetak zemalja i prije objavljivanja, zastrašujući je triler koji u žanr unosi val osvježenja i noviteta.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –