Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Marinko Koščec ×

Najava • 28.02.2017.

Krnja književnost : Marinko Koščec

Na tribini Krnja književnost u Booksi gostuje Marinko Koščec, docent na Odsjeku za romanistiku Filozofskog fakulteta u Zagrebu i autor šest romana... Voditelj tribine Tomislav Augustinčić razgovarat će s piscem o njegovom novom romanu 'U potrazi za početkom kruga'.
Najava • 04.11.2009.

Književna večer u Močvari

U srijedu, 4. studenog 2009., s početkom nešto nakon 20h u zagrebačkoj Močvari, dođite i uživajte na mrak književnoj večeri koju će moderirati Kruno Lokotar, a tijekom koje će se pisci: Zoran Ferić, Franjo Janeš, Marinko Košćec, Gordan Nuhanović, Zoran Tomić i Andrej Nikolaidis (poslanicom) obratiti publici i nakon toga predstaviti ulomke svojih novih ili friških rukopisa.
Najava • 23.10.2009.

Grički dijalog : Treba li književnost biti zabavna, a književnici zabavljači?

"Treba li književnost biti zabavna, a književnici zabavljači?" tema je tribine 'Grički dijalog' koja će se održati u ponedjeljak, 26. listopada 2009. u 19 sati u zagrebačkom Profil Megastoreu. O estradizaciji književnosti i drugim temama raspravljat će moderatorice Jagna Pogačnik i Jadranka Pintarić i njihovi gosti: Tatjana Jukić, Marinko Koščec, Sanja Pilić i Goran Tribuson.
Najava • 25.11.2008.

Književna večer : Marinko Koščec

U utorak, 25.studenoga 2008. s početkom u 20 sati u književnom klubu Booksa u Zagrebu, održat će se književna večer s Marinkom Koščecom. Povod razgovoru s Marinkom Koščecom njegov je najnoviji roman “Centimetar od sreće” u izdanju Profila u kojem Koščec još jednom pokazuje svoje istančano uho za grotesku, besmisao i bezizlaznost suvremenog svijeta.
Vijest • 21.01.2008.

Hrvatski pisci u Švicarskoj

U razmjeni pisaca s Bernskim udruženjem pisaca, u Švicarskoj će od 19. do 22. siječnja 2008. nastupati Ludwig Bauer, Marinko Košćec, Lucija Leman i Zvonko Maković. U Bernu će sudjelovati na tribini o aktualnoj književnoj produkciji u Švicarskoj i Hrvatskoj kao i na književnoj večeri s predstavnicima hrvatskih udruga iz Švicarske.
Vijest • 06.09.2007.

Košćec : Houellebecq